Vopsitorie si Tinichigerie

Euro Auto Service SRL este un atelier ce ofera si solutii complete de tinichigerie si vopsitorie pentru constanteni.

Sectia noastra de tinichigerie si vopsitorie auto in Constanta este dotata cu echipamente de ultima generatie (cabina vopsit auto cu atmosfera protectoare, cuptor vopsitorie, laborator propriu pentru preparat vopsea) utilizand un sistem computerizat pentru prepararea retetei de vopsea si cantar electronic cu precizie mare.

Am ales un sistem complet vopsea, ce permite flexibilitatea si un randament ridicat. Acest sistem testat impreuna cu parteneri din intreaga Europa, printre care si Germania, Ucraina, Marea Britanie, Spania, Slovenia, Rusia, Polonia, Slovacia, Ungaria. Sistemul incorporează vopselurile, cum ar fi emailurile şi acoperiri de bază ce se potrivesc cu cele mai populare culori: „non-metalice”, „metalic” si „perla”.

Mai jos va prezentam cateva caracteristici, ce ne-au trezit rapid interesul:

– acuratete a culorii;

– usor de amestecat;

– usor de aplicat; investim temeinic in echipamente pentru a oferi rapiditatea si nevoia de calitate a clientilor nostri

– cost eficient;

– uscare rapida;

– luciu perfect;

– durabil, foarte rezistent;

Impreuna cu partenerii nostri, oferim o combinaţie de calitate superioara, usurinta de aplicare (ce se traduce pentru clientii nostri, in rapiditate) şi preţ accesibil.

Noi avem ca obiectiv rezolvarea problemelor dumneavoastra, la un pret ca pentru prieteni, fara a neglija calitatea si specificatiile producatorului.

Pentru programare sau pentru informatii  va rugam sa ne contactati la 0729 440127

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy