Mecanica auto in Constanta

AI nevoie de mecanic?
Solicita o programare
Masinile moderne cuprind sisteme din ce in cel mai complexe, insa pornind de la definitia ca un mecanic auto este o persoana ce se ocupa de reparatia si intretinerea automobilelor, nu este nevoie ca soferii sa inteleaga toate aceste sisteme.
 
Rolul principal al mecanicului este stabilirea problemei principale sau a unei defectiuni si rezolvarea acesteia intr-un timp cat mai rapid si cu costuri cat mai reduse. Aceasta activitate presupunei o atentie sporita la detalii si mai ales pasiune pentru masini. Punem la dispozitia dumneavoastra prin service-ul noastru auto cu punctul de lucru in Constanta service-ul motoarelor, revizii periodice, diagnoza computerizata.
 
Echipa de mecanici auto foloseste echipamente de generatie noua, scule si SDV-uri specifice autovehiculului dumneavoastra pentru a efectua urmatoarele servicii, grupate dupa ansamblul constructiv, totul pentru a efectua operatii de mecanica auto in Constanta la un pret avantajos.
 
 

Reparatia/Verificarea suspensiilor, articulatiilor si a transmisiei.

 
Montarea corespunzatoare a urmatoarelor elemente: cap de bara, bieleta directie, pivot, braturi superioare + inferioare, busci, rulmenti cu butuc, tambur, disc, bielete antiruliu.
 

Reparatia/Verificarea transmisiei si a cutiei de viteze

 
Efectuam montajul corespunzator a articulatiei homocinetice, cap planetara, burduf planetara, rulmenti intermediari de cardan.
 

Ambreiaj

 
Reparatia ambreiajului conform specificatiilor tehnice impuse de producator, indiferent de pozitia motorului (dispus longitudinal, transversal) precum si a subcomponentelor acestuia – volant, placa presiune, disc ambreiaj, cilindru receptor ambreiaj, pompe ambreiaj si anexe.
 

Sistem de alimentare

 
Efectuam diagnosticarea si montajul pompei pentru combustibil din interiorul/exteriorul rezervorului de combustibil, precum si curatarea acestuia. Montajul/demontajul pompelor de injectie, al injectoarele pentru autovehicule cu motoare diesel. Avem colaboratori ce pot reconditiona si pompe de injectie, precum si injectoare, in functie de producator.
 

Sistem de franare

 
Service-ul nostru monteaza placute de frana, tamburi, discuri, saboti de frana, precum si subansamble ale acestuia si avem posibilitatea testarii eficientei precum si a dezechilibrului sistemului de frana pe stand de frana de capacitatea de pana in 3.5 tone.
 

Sistem de evacuare

Montam/Reparam (unde este posibil) racord flexibil, tobe finale, intermediare, sonde lambda, catalizatoare.
Montajul/Demontajul turbosuflantelor, precum si reconditionarea acestora prin colaboratori.
 

Racire motor

Identificam si informam clientul cu privire la componenta defecta in cazul in care motorul dumneavoastra nu se raceste in parametrii optimi. Defecte des intalnite: termostat, termocupla de electroventilator, pompa de apa, radiator motor.
 

Inlocuit kit distributie

Schimbam kitul de distributie format din rola/role intinzatoare. curele si a pompei de apa, la indicatia clientului, precum si verficarea motorului prin punere la punct a acesteia.
 

Caseta de directie

Efectuam montajul casetei de directiei, a pompei de servodirectie precum si a circuitului acestui ansamblu, precum si reglajul geometriei rotilor .
 

Reparatii Motoare

Efectuam inlocuirea supapelor, a garniturii de chiulasa, simeringuri precum si a altor componente anexe, pentru a readuce motorul la starea recomandata de producator.

Revizii auto

Efectuam schimbul de ulei si inlocuirea filtrelor, precum si fluidele autovehicului.

 

Service-ul nostru este autorizat RAR ca fiind multimarca, asadar putem efectua reparatii auto la urmatoarele marci: Audi, Bmw, Ford, Honda, Hyundai, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo si nu numai.

Solicita o oferta de pret

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie.