Ai nevoie de electrician auto?
Solicita o programare
Va oferim o paleta larga de servicii si reparatii pentru instalatia electrica a autovehiculului dumneavoastra, printre care se altele conexe acestei activitati cu ar fi diagnoza auto, verificarea sistemului de aer conditionat.
 
Activand in judetul Constanta de mai bine de 8 ani in piata de reparatii si mentenanta a autovehiculelor rutiere, suntem siguri ca va putem ajuta daca masina dumneavoastra nu mai „lucreaza” cum trebuie sau daca va provoaca un disconfort.
 
Principalele ganduri ale soferilor constanteni legat de aceasta activitate din cate am intalnit noi, putem spune ca sunt urmatoarele:
Ca raspuns la aceste ganduri:
 
Efectuam reperatii ale electromotorului sau starter in cazul in care observati ca masina nu mai „invarte” (recomandam sa verificati si starea bateriei).
 
Reparam alternatoare si efectuam verificarea starii sistemului de incarcare a autovehiculului dumneavoastra.
 
Efectuam montajul de alarme si inchideri centralizate,
 
In cazul in care alimentati cu benzina (momentan doar benzina) va putem monta o instalatie GPL astfel incat sa reduceti costurile cu carburantul.
 
Va putem inspecta instalatia electric a luminilor si efectua un reglaj al farurilor profesionist.
 
Va punem la dispozitie servicii de diagnoza auto, prin care putem identifica cu mai multa precizie ceea ce este in neregula cu masina dvs – des insotit de un martor aprins in bord. Prin procesul de diagnoza auto putem insuma toate operatiunile ce se traduc prin verificari si diferite masuratori efectuate asupra autoturismului. 
 
Un tester de diagnoza auto profesional va poate feri de vizita costisitoare la un atelier de reparatii auto prin functiile de citire si stergere a erorilor provenite de la motor sau instalatia electrica a masinii . 
 
Totodata, avem la dispozitie ultimele tehnologii de diagnoza si analiza autopentru a rezolva orice problema electrica auto in service-ul nostru autorizat. 
 
Diagnoza auto poate fi îngreunată atunci când nu apare niciun cod de eroare sau există un cod de eroare care plasează defecţiunea în altă direcţie decât unde este în realitate.  În timp pot să apară însă mici defecțiuni, motiv pentru care diagnoza auto periodică devine o necesitate absolută, cel puțin cu ocazia reviziilor. 
 
Indiferent daca este vorba despre o diagnoza auto sau o interventie care necesita o atentie mai detaliata, o vom trata cu deosebita grija si in cel mai scurt timp posibil. Cu alte cuvinte suntem pregatiti pentru a va veni in ajutorului dumneavoastra in cazul in care autoturismul dumneavoastra nu mai functioneaza optim.

Solicita o oferta de pret

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie.