GPL si mediul inconjurator

Trebuie subliniat ca GPL polueaza mai putin pentru ca:
combustia se face in timpul fazei gazoase. Cum GPL este gaz, acesta se potriveste mai bine acestui proces si asigura un amestec mai omogen fara particule solide.
caracteristicile termodinamice ridicate usureaza si imbunatatesc consumul.
nu exista aditivi precum plumbul, sulful sau aromatizanti.

Mai mult decit atit, BRC Gas Equipment a dovedit ca este posibil sa se obtina o combustie excelenta cu GPL (graficul de mai jos), deasemenea o buna capabilitate si mai putina poluare.
De fapt a fost creat un dispozitiv de control al carburatiei numit “LAMBDA GAS”. Acest dispozitiv a fost supus testelor antipoluare atit in Statele Unite cit si in Uniunea Europeana cu rezultate foarte bune.

Marea disponibilitate a produsului, progresul in domeniile tehnologic si industrial, motivatiile economice si ecologice, au creat conditiile unei dezvoltari rapide a domeniului GPL pentru autotractiune in toata lumea.

 Multe guverne au introdus acest combustibil printr-o politica energetica atenta si prin sprijinirea acestuia cu ajutorul unor mijloace economice si fiscale. In 1990 consumul de GPL in intreaga lume a fost de 134,6 milioane de tone din care 73,3 % a fost folosit pentru producerea de energie, 19,5 % pentru uzul petrochimic iar 7,2 % (9.650.000 tone) in domeniul autotractiunii.

Olanda si Italia au suprematia mondiala in ceea ce priveste folosirea GPL in domeniul autotractiunii. De fapt mai mult de 14% din parcul auto olandez este alimentat cu GPL.

Unele tari europene (de exemplu Portugalia) in care GPL nu a fost folosit in domeniul autotractiunii si-au dat seama de AVANTAJELE folosirii GPL si au introdus in acest sens o politica energetica dupa efectuarea unor studii tehnice si economice.

In Spania testele s-au efectuat in traficul urban iar acum piata GPL este in plina dezvoltare. Unele autobuze au fost dotate cu GPL ceea ce a facut sa se simta o scadere rapida a substantelor poluante in aer precum si a poluarii acustice intr-un timp foarte scurt.

Guvernele tarilor din sud inainteaza legi si fac planuri pentru folosirea GPL in domeniul autotractiunii : valoarea GPL a fost recunoscuta ca fiind o buna aparare a mediului inconjurator si reducerea semnificativa a poluarii in marile orase precum Moscova, Kiev, Budapesta, Praga, etc…

Pentru programare/informatii despre conversia la GPL va rugam sa ne contactati la 0729 440130

>In cazul in care sunteti interesat de cele mai bune servicii pentru autovehiculul dumneavoastra va rugam sa accesati pagina de

PRODUSE SI SERVICII

No Comments Yet.

Leave a comment