Calitatea extraordinara a componentelor de frana FERODO

Daca sunteti cat de cat, un pasionat auto, sigur ati auzit si de FERODO. Ferodo, este o marca inregistrata sub grupul Federal-Mogul, ce a fost lansata in anul 1897 in Marea Britanie, cand de-abia au inceput sa apara autoturisme pe strazi. Fondatorul marcii FERODO, a pus bazele primei companii ce se ocupa exclusiv cu crearea si fabricarea componentelor de franare.

In zilele noastra, Ferodo a ajuns o marca de top, in cadrul grupului Federal-Mogul. Aceasta corporatie se mandreste cu faptul ca este un furnizor international cu o paleta vasta de produse de calitate, cu 430000 de angajati in peste 30 de tari, fiecare resursa urmarind excelenta. Datorita faptului ca Federal-Mogul colaboreaza cu piata AM (aftermarket) si cu producatorii OE de piese, corporatia se concentraza pe inovatie si tehnologie.

Producatorii OE sunt extrem de stricti in ceea ce priveste durabilitatea, contrulul costurilor si siguranta, de aceea piesele si solutiile tehnologice Ferodo au fost remarcate de constructorii auto de top si in nenumarate evenimente ale sporturilor cu motor. Fiind bazata pe performanta, inovatie si avand experienta de peste un secol, Ferodo a dezvolata cateva dintre cele mai de top materiale de frictiune pentru placutele de frana si saboti. Aceasta tehnologie ofera  o fiabilitate ridicata si costuri reduse.

No Comments Yet.

Leave a comment